Liebster Award

14:24 studio bellevi 0 Comments

Wat een leuk berichtje bereikte mij deze week.

Mijn blog werd genomineerd door Saskia voor de Liebster Award :)Wat is de Liebster Award?
Een virtuele award van en voor beginnende/kleine bloggers (minder dan 200 volgers) om de persoon achter de blog beter te leren kennen, en om aan te geven dat je zijn/haar blog echt de moeite waard vindt.

De Regels
Je bedankt de persoon die je genomineerd heeft, en plaatst een link naar zijn/haar blog in je blogpost.
Je beantwoordt de 10 vragen die je gekregen hebt bij de nominatie.
Je nomineert zelf 5 tot 10 andere bloggers die minder dan 200 volgers hebben, en brengt hen hiervan op de hoogte.
Je mag zelf niet terug genomineerd worden.

Bij deze dus bedankt Saskia :)
Ik zou zeggen neem ook allemaal eens een kijkje op haar blog:
http://www.kia-blog.meximas.com/
Absoluut de moeite waard.

Aan de Award werden enkele vragen gekoppeld die ik dien te beantwoorden. Bij deze dus :)

1) Wat doe je in het dagelijks leven en waar word jij echt blij van?
Ik werk in het notariaat sinds 2008. Een afwisselende job die niet snel verveelt.
Wat doe ik zoal: alles waar je bij een notaris voor terecht kan ;) Verkopen, kredieten, schenkingen, nalatenschappen, ... Het is zo'n beetje mijn "dagelijkse kost".
Waar ik blij van kan worden is van de meest eenvoudige dingen: de lach van Mayke.
Maar ook van dingen die anderen (vaak mannen ;)) niet snappen: als ik een nieuw stofje heb gekocht bijvoorbeeld hihi

2) Vanwaar komt de naam van je blog?
Dat is iets waar ik echt lang heb over moeten nadenken. Elke naaister heeft wel een eigen idee en stijl. Ik ook, dat is SEW ME. Naaien weerspiegelt een beetje mijn denkwijze dus wie ik ben. Vandaar heb ik mijn naam weerspiegeld : EVI -> IVE.
En toen kwam ik tot de samenvoeging van SEW IVE --> SEWIVE :)

3) Welk is je lievelingspatroon?
Mijn topper is de June Dress van La Maison Victor. Een patroon waar ik niets moet aan veranderen en heel belangrijk... mijn figuur wat flatteert. Want iedereen denkt wel dat als je maatje 36 hebt alles feilloos past maar die ballon zal ik even doorprikken :) Ik moet, net zoals de meesten onder ons, vaak aanpassingen doen want dan is mijn buste niet volumineus genoeg, dan is mijn rug te hol en "blaast" een kleedje vanachter,...

4) Wat staat er zeker nog op je to-sew lijstje?
Ik heb net de Megan jurk uit het boek "Love at first stitch" afgewerkt. Vorig weekend kocht ik een Lutterloh patroontekensysteem dus mijn volgend project zal een zelfgetekend patroon worden. Wat volgt er nog: de Belladone van Deer & Doe, de Brooke van Rosie & Me en de Cambie van Sewaholic.

5) Op welk naaiprojectje van jezelf ben je trots?
Ik ben eigenlijk trots op elk naaiprojectje want elk project is wel een uitdaging en dan is de vreugde groot als ik het tot een goed einde breng.

6) Wat is je grootste naai-flop?
De burda 7828 zonder twijfel. Ik heb op al die jaren nog maar 1 project regelrecht in de vuilbak gesmeten en dat was dat kleedje. Ongetwijfeld probeer ik dat in de zomer nog wel eens maar momenteel blijft het toch ver uit mijn buurt :) Ik ga nu even voor iets dat de kleine boezem wat meer flatteert ;)

7) Voor wie naai je het liefst?
Voor mezelf en mijn dochter.

8) Welke muziek hoor je graag?
Ik hoor vanalles graag. Maar terwijl ik naai zet ik vaak de foute 128 op van Q-music. Gewoon, omdat het een instant-happy gevoel geeft.

9) Welke blogs lees je graag?
A bouquet of Buttons ben ik beginnen volgen voor haar versies van de Belladone. En die dame heeft zo'n leuke ideetjes. Check zeker eens haar naaikamertje :)
Liesellove is ook eentje met telkens leuke ideetjes en creaties.

10) Welke gedachte kan er een glimlach op je gezicht toveren? 
Van tijd tot tijd doet iedereen wel eens een domme stoot. Ik loop al eens tegen de kast, laat al eens iets vallen. En dan is Mayke er altijd als eerste om te zeggen : "maar mama, dat kan toch niet erg zijn". Dan kan je echt niet anders dan lachen omdat dat er zo vertederend en schattig uit komt.

En dan nu mijn vragen :
1) Wat doe je in het dagelijks leven en waar word jij echt blij van?
2) Vanwaar komt de naam van jou blog?
3) Welk is je lievelingspatroon?
4) Wat staat er zeker nog op je to-sew lijstje?
5) Op welk naaiprojectje van jezelf ben je trots?
6) Wat is je grootste naai-flop?
7) Waar komt jouw inspiratie vandaan?
8) Waarom ben je beginnen naaien?
9) Welke blogs lees je graag?
10) Geen SOS piet maar SOS naaien... Welke 3 dingen heb je op al die tijd geleerd die je noooooit meer zal vergeten (al dan niet met het nodige lostornen :))?

en mijn nominaties:
http://molemiekesnaaiblog.blogspot.be/
http://anenco.blogspot.be/
http://issews.blogspot.be/
http://sewbubble.blogspot.be/
http://mbmadebymom.blogspot.be/

You Might Also Like

0 reacties: