Ocean dress or a dress with an ocean

21:54 studio bellevi 12 Comments


We zijn terug van weggeweest, de vakantie is ten einde.
Wat heb ik zoal te melden... Dat ik de winnares ben van The Battle of The Blogs van de Cas en Nina wedstrijd. Joehoeeeeee :) Dat was toch wel een extra happy moment toen ik het vernam tijdens mijn verlof. Ik wil jullie dan ook nog superhard bedanken voor alle steun en lieve berichtjes.
In het begin van de wedstrijd dacht ik "aiai, aan wat ben ik begonnen, ga ik dat wel kunnen?" Maar je ziet, sommige dromen komen dus wel degelijk uit ;)
Ik heb nog veel projecten op mijn to sew lijstje staan en 1 ding is zeker: de komende 6 maanden zullen alle stofjes van bij Cas en nina komen :) Benieuwd waar ik zoal tussen ga kiezen? Check zeker eens de website van Deborah, Cas & Nina.
Zo een paar weekjes er tussen uit, dat betekent even acclimatiseren. Ik wou dan ook terug even in de naai-spirit komen met een snel klaar projectje. Ze geven nog een tijdje mooi weer, en laat het nu net een luchtig zomerjurkje zijn dat ik nog ontbrak in mijn kleerkast ;)
Wat doen we dan? We trekken de magische kast open en snuisteren tussen de stofjes. Het geknipte patroon voor iets lekker comfy is de Ocean Dress van La Maison Victor.
Ik maakte maatje 36 en deed zelfs nog alsof er 1cm naadwaarde al in het patroon zat. Omdat dit een jurkje is dat echt superkort (en geloof me, dat is een understatement!) valt, verlengde ik het rokpand al met 6 centimeter. Omdat ik een paneeltje had van slechts 1 meter lang, werd het rokdeel eveneens versmald. We moesten ergens toegeven ;)
Mijn dochtertje van 3 jaar, Mayke, trok voor de gelegenheid foto's in de tuin :)


Af en toe moeten we dan een beetje zot kunnen doen :) 

Laat de zomerse dagen nog maar wat duren, mijn Ocean Dress.... of euhm... Dress with oceans... is klaar :)

You Might Also Like

12 opmerkingen:

 1. Wauw, zo een mooie stof. En nogmaals proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je :) hopelijk hebben jullie ook goed genoten aan zee ;)

   Verwijderen
 2. Mooi!! en wat kan Mayke al goed foto's nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt :)
   Ahwel ik verschiet er ook altijd van. Vaak denk ik "wat ze nu heeft getrokken kan echt ni goed zijn" maar toch is dat meestal vrij goed :)

   Verwijderen
 3. Staat je beeldig! En wat een fotografe seg! Jesse van 4trekt meestal zijn eigen vingers omdat hij ze steeds voor de lens houd :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja als ze té enthousiast is durft ze de camera ondersteboven houden ;) maar als ik het dan zeg draait ze hem snel weer goed. Het zijn pateekes he :D

   Verwijderen
 4. Wat een mooi jurk! Zo wil ik zelf ook wel eentje, maar heb me nog niet gewaagd aan de Ocean jurk.
  Proficiat ook nog met je overwinning!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je :)
   Zeker eens aan beginnen. Deze is echt wel doenbaar. Vergeet hem gewoon niet te verlengen want anders heb je echt een "mini" versie ;)

   Verwijderen
 5. Mooooi Evi! Wauw heel leuk stofje zeg, mijn zoontje neemt ook zo graag foto's ;). Je staat er heel goed mee en proficiat met de winst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. waw heel mooi! ik maakte het jurkje ook speciaal voor de eerste hittegolf deze zomer. Bij mij valt hij wel verder open bovenaan.
  proficiat met je overwinning!

  BeantwoordenVerwijderen