BFL 2016 - sew along part 1

16:05 studio bellevi 3 Comments


Bloggers for life kennen jullie waarschijnlijk nog van vorig jaar? Het was een enorm succes, georganiseerd door dames met een warm hart.

Dit jaar gooien Annelies en Sarah opnieuw al hun toewijding in de strijd. Enerzijds zullen 40 bloggers hun "kunnen" ook dit jaar aanwenden om het goede doel te sponsoren.

Maar wat nieuw is bij editie 2016 is dat IEDEREEN zijn of haar talenten kan laten bijdragen! Hoe? Simpel, je kan meedoen aan 4 sew alongs die te vinden zijn bij Khadetjes. Concreet naai je dus 4 weekprojectjes, en dit ten voordele van de dienst kinderoncologie van het UZ Gent. Heb je een naaimachine en draag je ook graag een steentje bij? Aarzel dan zeker niet. Het zijn projecten die niet superveel tijd in beslag nemen, maar die wel een enorme impact hebben op de kinderen.


Afgelopen week werden op veel plaatsen knuffel/tutdoekjes genaaid. Ook ik dook in mijn stoffenkast. Ideaal om je restjesbak eens te doorsnuisteren! Ik koos een knuffelzachte stof, gecombineerd met een leuk katoentje.

Lieve mevrouw Khadetjes stelt hiervoor een patroon ter beschikking met 3 uitvoeringen. Ik koos voor de knuffelpootjes en een sluiting met velcro. Kwestie dat het tutje steeds binnen handbereik blijft ;)

Naaien jullie ook nog graag mee? De eerste sew along en patroon kan je hier vinden!

Dit weekend werd ook de kick-off gegeven voor de tweede sew along. Klaar voor het volgend onderdeel? Klik hier voor het patroon en hier voor de handleiding.

Actief op andere sociale media? Vergeet zeker niet de hashtag #BFL2016 te delen :)

En nu, sew for charity!

X

You Might Also Like

3 opmerkingen:

  1. Oh, mooie combo! Ziet er ook heel zacht uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zag het al passeren via facebook ;-)
    Nu volop beginnen aan de toiletzakken. Alvast benieuwd naar jouw exemplaren.

    BeantwoordenVerwijderen