Bel'Anaïs celebration

22:33 studio bellevi 5 Comments


Ik ken de lieve Isabel nu al een tijdje. Laat ons stellen dat we zeer goed overeenkomen en gelijkgestemde zielen zijn. Zeker wat naaivlak betreft :)

Ze deinst er niet voor terug om zelf het heft in handen te nemen en haar creatieve ideetjes op papier te zetten. Zo kwam er destijds in samenwerking met Miss Anaïs de Bel'Anaïs sweater tot stand.


Wat als... ik u vertel dat dit 1 patroon is voor de maten 36 tot 46! Ja hoor, herlees die zin gerust eventjes. Niet bijna scheel kijken op al die lijnen op een patroonblad, maar gewoon printen, knippen en plakken.

Het is tegenwoordig mode zo'n oversized sweaters. Eigenlijk iets dat in 2 richtingen werkt: voor diegenen die graag wat meer volume hebben, en voor diegenen die graag iets wegsteken :)


Voeg bij dit geweldig patroon dan nog een leuk stofje en het is compleet. Ter ere van deze blogtour mocht ik een stofje kiezen uit de webshop van Miss Anaïs. Wat een opdracht! Ik ben de typische weegschaal die kan blijven twijfelen.

En aangezien ik SUPERGROTE fan ben van Isabel haar stofkeuzes dacht ik, we pakken het eens anders aan. Dus ik gaf ze carte blanche om voor mij een stofje te gaan uitkiezen bij Miss Anaïs. Geheel onwetend mocht ik een stofje ontvangen om deze sweater mee te maken.


En o wat was ik blij toen ik het pakje open deed! Werkelijk waar, ik was er helemaal verliefd op! Het perfecte stofje voor dit model. Casual, trendy, chic.


Ik kan deze gewoon voor elke gelegenheid dragen. Zowel om thuis wat gezellig rond te lopen, of zelfs om te dragen naar het werk. Van een perfecte match gesproken! Als detail aan de halslijn gebruikte ik de "verkeerde" kant van de stof. Het zit hem in kleine dingen he.

Ontbreekt zo'n multifunctionele sweater nog in uw kast? Aarzel dan niet en klik gewoon even door naar de blog van Bel'Etoile. Daar kan je gratis het patroon en uitgebreide werkbeschrijving vinden.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Deze dames laten graag hun creatie zien in de blogtour:

Rest mij nu nog Sandra en Isabel te bedanken! Dat verdient nog een dikke zoen!

You Might Also Like

5 opmerkingen:

 1. Dat stofje gaat perfect bij uw ogen! Heel mooi! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hel mooi. En inderdaad de perfecte stofkeuze. Ik vind de kleur prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi....
  Leuk stofje,.... leuk model.... en eindelijk eens een excuus om een broek aan te doen!!! :-)
  TOP meid +++

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag ,ik genoot van al jullie verschillende en toch dezelfde truien ! Mooi fijne stof

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super, dat stofje werd heel goed gekozen! Staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen