Norah's dresses blogtour

05:00 studio bellevi 13 Comments


Met een kleine flashback presenteer ik u vandaag de Norah's jurk van Lieveke en zus. Ik verklaar me even nader...

Na het succes van de Eryn's jurk speelde Ann met het gedacht om ook een damespatroon uit te brengen. Zo gezegd zo gedaan want alles werd klaargestoomd voor een nieuw patroontje.

En of de testers er weer zin in hadden!

Eigenlijk speelde ze perfect in op de "oversized" mode want dit model moet je echt wat losser dragen. Het voorziet borstnepen en verschillende opties qua halslijn. In principe is het patroon met rits. Maar de koppige ik as you know it, wil toch altijd net iets anders doen :) We gingen gewoon even all the way.

Wat teken- en knipwerk later had ik het kraagje vermengd met de "das" look. Wat resulteerde in een leuk lintje dat ik speels kan knopen. Of voor een totaal andere look, je ook gewoon los kan laten hangen. Het hertekend patroondeel -voor de liefhebbers- ziet er zo uit:


Ik koos voor een licht stofje dat soepel valt. Door de V-hals had ik geen problemen om het kleed gewoon over mijn hoofd te trekken, en voila... klaar is kees! Geen gefoefel met rits deze keer, die liet ik gewoon weg. Wel heb ik de ganse jurk gevoerd. Dat zit toch net iets prettiger :)

Qua armuitsnijding heb ik deze wel iets verkleind. Anders had ik wat "zijdelingse inkijk" *proest*

Toegegeven, deze jurk heb ik echt al vaak gedragen. Casual, chic en toch speels.

Laten we nu even terugkoppelen naar mijn woordspeling van het begin van deze post. Of om gewoon even te staven dat ik hier geen onzinnige dingen vertel :)

De hertjes zijn u misschien opgevallen op de foto. De setting is dan ook zéér kerstgericht. Tijdens het testproces had de griep mij onverwacht goed te pakken. De foto's die ik Ann moest bezorgen waren alles behalve om naar huis te schrijven, compleet met rode Rudolf-snotterneus. Ik was daar echt in gedaan eerlijk gezegd. De lieve Ann had van mij nog deftige foto's te goed om de pasvorm te kunnen beoordelen. Dus ik besloot de Norah ineens om te dopen tot dé feestjurk en verscheen met Kerstmis -zoals u kan zien- in een stralende jurk op het familiefeest ;)

De hertjes zijn trouwens gemaakt door mijn papa (kan u al raden vanwaar mijn creatieve genen vandaan komen hihi)


Het is een patroontje dat u naar hartelust kan gebruiken. Kies in de zomer bijvoorbeeld voor een leuk crepe stofje en u bent helemaal klaar om ergens te gaan flaneren in welke oorden dan ook :)

Uiteraard is er in deze blogtour nog veel meer inspiratie te vinden, en daarvoor klikt u best even door naar volgende blogs:
Bedankt Lieve Ann dat ik weer mocht meedoen, altijd een plezier! En sorry voor mijn crappy foto's in de testfase, laat ons afspreken dat je ze delete en nooit meer tevoorschijn haalt :)

Vanaf vandaag te koop!
en met de code TOUR krijgt je bovendien
tijdelijk 5% korting op je ganse bestelling ;-)


You Might Also Like

13 opmerkingen:

 1. Prachtige jurk !! En ook tijdens de blogmeet straalde je erin...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superknap! En de foto's zijn top, bravo voor je lieve papa ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je mooi! En dat stofje, daar ga je geen spijt van hebben, dat blijft supermooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super super mooi! Het staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel mooi, tof wat je gedaan hebt met het striklint!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel erg mooi, en dat strikje is echt supergoed gedaan! de jurk ziet er zalig uit! en die kleuren staan jou echt goed ook!

  BeantwoordenVerwijderen