L & L

22:25 studio bellevi 11 Comments
Geen jurkje uit de gelijknamige kledingketen, maar eigen makelij! L & L, ofwel "Laure & the lady". My lady, die zich zo graag optut zoals het een echte dame betaamt :)


Katelijne van Mondepot heeft zowat de gave om telkens een nieuwe lading stofjes los te laten op exact het juiste moment (of misschien niet... ik had immers koopstop Katelijne :)) Maar heel even in mijn zwakte vergat ik dat, en klikte ik een fluo stofje in mijn winkelmandje. Genoeg voor een jurkje voor Mayke, en een rok voor mezelf. Oorspronkelijk bestelde ik de gele variant, maar het was de roze die mijn richting uitkwam. Alsof het voorbestemd was.


Op naaiweekend was het Laure all the way. Overal zie ik Laure's in, zotjes wat An (van Straightgrain) weer met mijn brein heeft uitgestoken. Maar ik ben er dankbaar voor. Want als iets werkt, dan werkt het gewoon! Dus versie 2 is de dropwaist jurk. Qua maat nam ik opnieuw de 5j en lengte 6j. Het is ruim genoeg nu, maar zo kan ze het nog dragen met een longsleeve onder. En ook in de zomer zal deze Laure nog her en der rond dartelen.


Als ik zeg dat Mayke een "meisje meisje" is, bedoel ik dat ook echt zo. Laat het kind los in mijn bescheiden schoenencollectie, en ze is blij. Voor deze fotoreeks liet ik ze even haar ding doen :)


Compleet met moves en al!


Komt er nog een Laure? Ja, hoogstwaarschijnlijk wel. Met een hoger showgehalte? Ja, ik vrees van wel. Het kind vraagt, wij draaien. En Laure, die doet flink mee in heel het verhaal :)


Patroon: Laure dress - Straightgrain
Stof: Tiafluo jacquard - Mondepot (helaas momenteel uitverkocht)

You Might Also Like

11 opmerkingen:

 1. Prachtige Laure, ik was al fan van in de naaifase ;-). Wat staat ze er toch weer geweldig mee, de knappe meid! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig! Eenvoud siert, alle lof naar de stof (en het model ūüėČ)
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke foto's en nog leukere jurk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi. De fluo doet haar nog meer stralen. Super

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zeg! En ja, ik weet het dat ik dat hier praktisch elke keer zeg... en keer op keer meen ik het ;). Die van mij heeft trouwens zo'n meisje meisje allures met jongensmanieren, zou het de leeftijd niet wat zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohja, weer zo mooi!!! Mayke staat er beeldig mee! Een echte lady!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik blijf het prachtig vinden. Zo'n stofje zou hier ook welkom zijn, mss toch maar "gelukkig" uitverkocht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi. Die stof is prachtig en het eenvoudige model doet het alle eer aan. Ik moet dit maar niet aan mijn meiden laten zien... Die zijn van dezelfde soort...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het poseren neemt ze alvast heel serieus. Leuke foto's. Leuke jurk!

  BeantwoordenVerwijderen