Cosmo Dress blogtour

05:00 studio bellevi 9 Comments
Sewpony, het klinkt al even lief als Suz effectief is. Ik volg ze al langer dan vandaag en kan die toffe patronen wel smaken. Je moet het toegeven, ze bruist van creativiteit. Jeej daarvoor en nog meer jeej dat ik het patroontje mocht testen en ook deel mag uitmaken van de blogtour :)Ik maakte een 6 jaar en dat zat hier helemaal goed voor mijn grote dame. Zou het voorbestemd geweest zijn? ;) Eigenlijk was de versie die ik mocht testen ook exact wat ik zelf zou maken (als eerste van al die nog gaan volgen :)) zijnde een versie met vlindermouwen en zeemanskraag. Het patroontje bevat maar liefst 3 kraagopties en 5 mouwopties. Verder kan je nog variëren met het voorpand en de zakjes.
Zakjes, dat wordt hier met applaus onthaald. Moet ik u vertellen waarom? Mayke is een echte verzamelaar. Stenen, takjes, stukjes van god weet wat... ik kan ze allemaal terugvinden in haar zakjes. Meestal moet ik eerst jassen en kleedjes even "uitkappen" zodat ze wel degelijk leeg zijn en ook het bijhorend zand niet in mijn machine geraakt :)
Ik wou voor deze Cosmo jurk een speciaal stofje. Dus sprong ik binnen bij Huis van Katoen. Marlies had nu echt eens een stofje dat gemaakt was voor Mayke. Hoe meer je de stof bekijkt, hoe meer je opschriften en tekeningen tegenkomt die haar zo typeren.
De zilveren rits kocht ik bij Veritas. De zoom werkte ik ook af met zilveren biais. Lieflijk en stoer, zo zie ik ze wel graag :) Ik heb zelfs nog een klein beetje stof over, misschien moet ik haar pop ook nog eens in het nieuw zetten. Al zit de kans er dan in dat ze de jurk helemaal niet meer wil uitdoen. Ofwel moet ik vanaf nu elke dag de pop haar kleren op die van Mayke afstemmen en vice versa :)
Bij een stoere jurk hoort een stoere setting. Dus we trokken tijdens onze vakantie naar het skatepark in Oostende. Er was eentje echt onder de indruk van alle trucjes die werden uitgevoerd. We moesten goed opletten als we beneden stonden dat ze ons niet raakten. Maar iedereen was vrij voorzichtig dus er vielen geen gewonden tijdens deze opnames :)
Aan deze tour zijn een aantal leuke dingen gekoppeld, ik som ze graag even op voor u :)

* Je kan het patroon kopen in het Nederlands of Engels in de Sewpony shop. Vergeet zeker niet de code COSMOTOUR te gebruiken want tijdens de tour krijg je maar liefst 15% korting

* Suz organiseert op Instagram een wedstrijd. Deel jouw Cosmojurk met de hastags #COSMODRESSPATTERN #SEWPONY en @SEWPONY. Je kan een volledig pakketje winnen


Patroon/pattern: Cosmo Dress - Sewpony
Stof/ fabric: Huis van Katoen

You Might Also Like

9 opmerkingen:

 1. Dit is (voor mij) de leukste cosmo dress die ik tot nu toe gezien heb! Fan van de gebruikte opties, wild van het stofje, en onder de indruk van de locatie en de foto's. Supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt de perfecte setting voor deze stoere, maar toch lieflijke jurk! Geweldig gedaan, Evi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stoer en schattig tegelijk! Super gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig exemplaar! Ik hou van je stofkeuzes en combinaties die je maakt. Je zit er weer perfect op.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gorgeous Evi! You did a wonderful job! Your daughter looks so sweet in her new dress!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt een hele toffe versie en die foto's zijn echt leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig hoor! 't Ziet er inderdaad weer een superleuk patroontje uit en je hebt er weer een pareltje van gemaakt! Toffe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is echt een zalige jurk. Speels, vrolijk,... I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. It looks like your sweet young model enjoyed herself in her new dress :) Love the contrasting pockets and the collar. Beautiful job!

  BeantwoordenVerwijderen