La Maison Victor - Arianne

22:48 studio bellevi 6 Comments


Het was een mooie zomer, zoveel is zeker. We hebben niet te klagen gehad over het weer denk ik, en ook niet over de mode. La Maison Victor brengt toch steeds weer de mooiste patronen uit moet ik toegeven. Met stip mijn favoriete magazine.Zo ook de zomereditie. Altijd al gedroomd om een trendsetter te zijn? Koop gewoon dat boekje, wat leuke stoffen en spendeer enkele avonden achter uw machine. Meer is er niet nodig :) Ik haal er nog steeds veel voldoening uit. Al heb ik de neiging om soms echt tegen deadlines te werken waardoor het wat stressy kan worden. Maar dat doe ik mezelf meestal aan.Afgelopen zomer viel er een leuke stof in mijn bus. Ik trek altijd wel een spurtje naar de brievenbus als ik in "blijde verwachting ben". Neenee, enkel op pakjes gebied hoor. Dat ander absoluut niet. Ik heb mijn handen al vol met 1 exemplaar. Al telt ze soms dubbel heb ik de indruk. Laat ons hopen dat de kleuterpuberteit erger is dan de gewone puberteit :)
We dwalen af! Vooreerst valt er niets te bemerken op de stofkeuzes die La Maison Victor maakt. Allemaal prima kwaliteit en leuke prints. Ik kan soms gewoon niet kiezen met wat ik eerst aan de slag zou gaan. Ik wou iets tijdloos, een jurk waar je mee kan gaan werken als rondlopen op vakantie of een avondje uit. En toen wandelde Arianne de deur binnen.In het magazine kon je zien dat het patroon van Arianne een klassieker is. Een speciale hals- en armuitsnijding zorgen voor pure elegantie. Een extra pluspunt is dat er niet veel patroondelen zijn. Het overtekenen gaat zeer snel vooruit bij deze jurk. Een meevaller hé.


Ik maakte maatje 36. En in een mum van tijd zat deze in elkaar. Het is een ruim model, ruimer dan andere modelletjes. Dus langs de zijnaden heb ik toch nog wat versmald. Achteraan voorzag ik een splitje. De classy touch hé, die mag ook aanwezig zijn. Zoek je een leuk A-lijn patroontje, dan zit je met de Arianne zeker goed.


Maar dat klassieke combineert ook perfect met een ietwat meer casual look. Ik combineerde - zoals u al hebt gezien - met een jeansvestje. Het zorgt meteen voor een ander uitzicht. Of een andere vibe, noem het zoals u wil uiteraard.Af en toe koppelen we het nuttige aan het aangename. En die vlieger gaat ook op voor wat betreft foto's. Ik profiteerde aan zee, en schakelde de papa in als fotograaf van dienst. Om achteraf terug in onze dagelijkse routine thuis te geraken, dat heeft toch iets langer geduurd dan voorzien. Waardoor deze blogpost ook iets later online is gekomen dan ik voor ogen had. Maar ach, soms is het wat water bij de wijn doen. En vooral zien dat alles mooi in de plooi valt. Ik hoop dus dat u mij dit vergeeft en alsnog geniet van de -talrijke- foto's.


Moest u toch denken "wat een stoute, ons zo lang laten wachten op het resultaat". Misschien kan ik het alsnog goedmaken. Ik geef namelijk de zomereditie van La Maison Victor weg. Indien u het nummer nog niet in bezit heeft, of u kent iemand waarvan u denkt dat hij/zij er blij mee zou zijn, neem dan gerust deel aan de give-away. Ditmaal kan u er zelfs voor zorgen dat uw naam twee keer in de loterij gaat. Hoe?

Kans 1:
Je laat hieronder een berichtje na - zo origineel mogelijk - waarom jij kans wil maken op het magazine.

Kans 2:
Je gaat naar mijn Instagram account en doet het volgende:
- like de foto
- tag een vriend/vriendin die misschien ook wel wil deelnemen
- laat in reactie weten -wederom zo origineel mogelijk- waarom jij wil winnen

Ik zou zeggen alvast veel succes. Deelnemen kan tot en met maandagavond 18 september aanstaande 23.59u. Op dinsdag 19 september krijgt de lucky one een berichtje van mij :)

O ja, misschien zag u dat ik onlangs samen met enkele andere lieve dames te gast was bij La Maison Victor? Hou zeker de blog/instagram in de gaten. Want weldra volgt een leuk verslagje.

Patroon en stof: La Maison Victor - Arianne jurk / blauwe blaadjesstof

You Might Also Like

6 opmerkingen:

 1. Het staat je super!
  Origineel zijn is lastig op dit nachtelijke uur. Het is etenstijd voor de nog zeer jonge dochter... Wanneer ik er weer wat meer me-time tussen krijg, ga ik graag aan de slag met de patronen van deze LMV.
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arianne!
  Als ik jou zie ben ik niet meer bij te sturen
  Arianne!
  Die LMV editie belooft veel toffe uren
  Arianne!
  Je hoeft die maar naar mij op te sturen
  Arianne!
  Zo kan mijn naaivibe misschien ook blijven duren
  Aaaaariiiianne!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a pretty dress and a great print. The jean jacket is a great pairing for a transition into fall. You always find the coolest spots to take your pictures; it looks like you and your daughter had a good time at this one!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankzij mijn abonnement hoef ik hier geen spetter originaliteit te etaleren #schaterlach en kan ik je gewoon zeggen dat het een érg mooi jurkje is. Oh, en dat 'de papa' dat geweldig goed doet x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, zo origineel als Jo-Lynn ben ik niet....
  Als je toch blind een naam gaat trekken, dan waag ik graag een gokje :-)

  BeantwoordenVerwijderen