Sew sweet babygifts

21:05 studio bellevi 3 Comments
Babycadeautjes, ik pleit schuldig dat ik er nog niet eerder heb genaaid. Toen Mayke werd geboren naaide ik immers nog niet zo lang. Ook was de digitale wereld toen niet wat het nu is. En in maatjes 62 of dergelijke past mijn dame al lang niet meer in :)


Vaak zijn we gezegend met een lieve familie, met mensen om je heen die je graag zien. Met wie je een speciale band hebt en zelfs naar opkijkt. Ik ben gezegend met zo'n familie, zij maakten me tot wie ik vandaag ben. Gaandeweg in het leven kom je ook naast die familie mensen tegen waar je een band mee krijgt. Mensen waar je graag bij bent, die je een  lach op je snoet toveren.

Ik kan u zeggen dat ik de laatste jaren heel wat mensen heb leren kennen waarvan ik denk dat ze geweldig zijn. Dat je ineens wordt gevraagd om meter te zijn van een klein prinsesje, dat doet toch iets met mij. De emotionele gevoelens overvielen me. Ik, meter... serieus? Ik, om aan de zijlijn te staan van het leven van een klein meisje. Hoe geweldig is dat! Vol overtuiging zei ik natuurlijk ja. Weer iemand bij om te verwennen :)Dat ik zou zorgen voor enkele zelfgemaakte cadeautjes blaast u ongetwijfeld niet meer van uw sokken. Het is als het ware vanzelfsprekend geworden denk ik. Maar wat... Ik wou iets knuffelzacht en schattig. De lieve Riet biedt hiervoor het perfecte patroon aan, de One to hug. Geschikt voor alle naaisters en gewaardeerd door de allerkleinsten. Om nog maar  te zwijgen over de vertederde blikken van de volwassenen. Huis van katoen had het perfecte stofje dat mooi zou passen in het thema van het geboortekaartje (dat mocht ik eerder al eens in preview zien - uiteraard zonder details). Ik combineerde met een zacht stofje voor de binnenkant dat ook zou zorgen voor wat warmte.

Maatjes zijn altijd risicovol, dus ik ging voor een 68. Dat zal tegen de winter wel passen denk ik. De bijpassende kamsnaps lagen ook gewoon op Marlies haar toog naar mij te blinken. Ik verbaas me soms hoe snel ik daar altijd gesteld ben, dat stemt me gelukkig!


Het moest er "boenk op" zijn. Dus ik kreeg de aanstaande papa zo ver om mij een foto van het geboortekaartje door te sturen. Zonder enige andere info uiteraard want de naam bleef een geheim. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb een ganse avond mij geamuseerd met het zo goed mogelijk te traceren en verder na te maken in de Silhouette Studio software.

Bij Pimpupmyshirt kocht ik een blanco koffertje (ja, er zijn dingen die ik echt niet zelf kan maken :)) en enkele vellen vynil. Laag per laag werd uitgesneden met de Cameo en door mij weer manueel samengevoegd tot ik uiteindelijk 1 sticker had.

Het koffertje werd gevuld met body's die ik zelf voorzag van een woordje. Je zou je maar eens moeten vergissen van dag he *proest*


Afgelopen woensdag 6 september werd Laure geboren, mijn metekindje. Wat een eer om mijn naam te zien staan. Ik ga de meter-rol met volle overtuiging vervullen. En... ik heb een helper! Mayke ziet het baby-gedeelte helemaal zitten. En ook later, als ze wat groter is. Dan mag ze komen slapen en spelen. Ik denk dat we beter een gedeelde agenda op punt zetten ofzo als je de kids laat doen :)

Zowel Mayke als ik waren onder de indruk van de kleine dame. En Mayke die sprakeloos is, dat gebeurt niet vaak. Zo fier toen we Laure mochten pakken!Deze post is dus een ode,
aan alle dierbare mensen die in mijn leven zijn en die nog zullen komen
aan alle fijne momenten en herinneringen
aan alle kleine en grote lachjes
aan alle dagdagelijkse dingen
aan iedereen die ik graag zie en voor mij alles betekenen
en... aan het leven, dat we elke dag moeten koesteren en omarmen
Op... iedereen!

Stoffen / fabrics: Huis van katoen
Patroon/pattern: Mind the whale - One to hug
Koffertje / suitcase: Pimpupmyshirt

You Might Also Like

3 opmerkingen: