Wine a bit

22:01 studio bellevi 1 Comments


Er is altijd wel een reden om te vieren, en traditiegetrouw gebeurt dat met een glaasje :)

Onder het motto het oog wil ook wat, kan je al eens extra aandacht besteden aan het presentatiemateriaal. Niet alleen leuk om zo even op tafel te zetten, maar ook om cadeau te geven. Origineel en handgemaakt, daar ga je ongetwijfeld mee scoren!Ik bedacht een leuk tekstje "Wine a bit". Voor zij van wie de euro niet meteen valt of de belletjes niet zouden rinkelen is het bedoeld als woordspeling, welke ik u graag even uitleg. "Wine" is zoals je wel weet de vertaling van "wijn" maar ook van "zeuren". Dus "zeur maar wat - oftewel -drink wat wijn", yep, zoiets moet het zijn :)


De bedrukking werd eerst uitgetekend met de Silhouette Studio Software en uitgesneden met de Cameo. Ik vond bij Feeërieke een prachtige Pearl Glitter Flex. Zeer moeilijk om op foto te krijgen, zoveel kan ik u zeggen. Maar o zo speciaal. Je voelt mooi de structuur en de glitterende parels.

De katoenen tas komt eveneens van bij Feeërieke. Daar kan je zoveel vinden voor DIY-projecten. Bovendien staat deze tas helemaal in het teken van Fairtrade.Wat gaat er nog in hand in hand met lekker drinken? Leuke onderzetters uiteraard ;-) En eigenlijk hoef je daarvoor zelfs niet naar de winkel te gaan. In het boek Make it yours - pimp it van Rieke Hessels en Bianca Dewamme staan zoveel leuke toepassingen om te maken met de cameo. Waaronder deze onderzetters. Men zoekt gewoon een boomstam, zaagt die in stukjes en laat het hout goed drogen. Vervolgens snij je figuurtjes uit in vynil met de Cameo en kleeft ze op het hout.

En dan kan je kiezen om te werken met een spuitbus of dergelijke. Ik koos voor een ietwat andere optie. Ik heb zo'n zeefdrukkit van Bobbinhood met enkele leuke kleurtjes. Wat op textiel lukt zou op hout ook wel lukken dacht ik. En ja hoor, worked like a charm!Om de drankjes toch wat uit elkaar te kunnen houden gebruikte ik 2 verschillende kleuren en 5 verschillende symbolen. Pionnen van een schaakspel leken me wel eens leuk. Je mag al eens speciaal uit de hoek komen nietwaar :)


Moet je weldra naar een feestje, wil je je gasten eens op een speciale manier ontvangen, of denk je al aan kerstcadeautjes, klik zeker even door naar de Feeërieke webshop.

Je zal sowieso de origineelste zijn van gans de entourage :)

Katoenen tas: cotton bottle bag
Flexfolie: Pearl glitter flex

You Might Also Like

1 opmerking: