Hello autumn

20:44 studio bellevi 5 Comments


Het is zo ver, we mogen afscheid nemen van de zomer en de herfst doet zijn intrede. Ik weet niet hoe jullie dat ervaren maar ik kan genieten van al die kleuren. Hoe wonderbaarlijk de natuur toch kan zijn he. Maar, dat wil ook zeggen dat we onze outfits wat mogen aanpassen.Het stofje gaan de meestal al wel herkennen, hetzij dat jullie het herkennen van een La Maison Victor, hetzij dat jullie het ook al gespot hadden bij Atelier in't Leerke :) Ik scoorde dit stofje dankzij de lieve dames van in't Leerke en wou er toch net iets anders mee doen.Dus ik tekende eens een kleedje uit. Niets te ingewikkeld maar gewoon een voor- en achterpand, hals er bij en klaar. Ik nam de geknipte stof mee op naaiweekend en was wel fan van het resultaat. Dat naaide zo vlot, ongelooflijk. Om de armsuitsnijdingen af te werken gebruikte ik framilion. Dat naaide ik eerst langs de buitenkant rondom, en plooide dan netjes alles 2 keer naar binnen. Zo werd het risico verminderd dat de ribbels zouden uit vorm gaan.De zoom naaide ik met de hand. Niet goed wetende of een zichtbaar stiksel wel mooi zou zijn in deze stof. Ik heb het alleszins niet durven riskeren :)

Aangezien er enkele dames aanwezig waren die samen met mij op fotografiecursus zijn geweest, was het dan ook evident dat ik even op hun kunnen beroep heb gedaan. Met veel dank aan Isabel om mee de koude wind te trotseren.
"Kou", ja dat was het toch wel hoor. Er stond een frisse wind maar het viel al bij al nog mee. Want dit is echt een superzachte en warme stof. Dus ik was nog niet bevroren als jullie dat moesten denken :)

Buiten het feit dat we volop hebben genoten van het naaien op zich, was het ook een prachtige locatie voor foto's. En de eer voor wederom een fantastische organisatie gaat  alweer naar de fantastische Marie-Paule. Ik tel al af naar het volgend weekend!Wie mij ook volgt op Instagram heeft misschien gemerkt dat we de kaap van 1500 volgers hebben gehaald. Verklaar me misschien gek maar ik vind dat echt wel té gek gewoon. Het doet iets met een mens hoor. En zeker met mij, ik ben dan al zo'n emotioneel type :)

Dus, we doen nog eens gek! Ik heb van dit stofje nog 1 meter over. Daar krijg je nog wel een rokje of dergelijke uit voor jezelf of 1 van de prinsesjes des huizes. En... dat meterke ga ik weggeven!

Wil je kans maken dan klik je even door naar mijn Instagram account en doe je het volgende: volg mij en Atelier in't Leerke, tag 2 vrienden en klaar! Dan moet je alleen nog maar duimen dat jouw naam getrokken wordt :)

Succes x

Stof: Ribtricot van bij Atelier in't Leerke

You Might Also Like

5 opmerkingen: