Sien 2.0

12:09 studio bellevi 7 Comments


Mayke is een dame die weet wat ze wil. Kleedjes blijven hier dan ook de absolute favoriet. Voeg daar nog wat "zwierigheid" bij en de dame is tevreden. Verwondert het u dat ze deze winter een favoriet patroon had? :)


De Sien jurk heeft zowat alles wat ze wil. Dat de jurk daarenboven supersnel in elkaar zit juich ik dan ook toe :) Uit de stoffenkast koos ze een tricot met herfstige en winterse print. Ik had nog een bijpassend restje boordstof dat ik voordien kocht bij Huis van Katoen. Over een perfecte match gesproken!Dé jurk voor winter 2017-2018 is hier zonder twijfel het patroon van de Sien jurk. Hoe vaak ze die kleedjes al heeft gedragen, dat is bijna wekelijks! Maar dan heb ik wel voldoening moet ik zeggen. Voor dat blije snoetje, daar doen we het voor.Ze blijft het dan ook geweldig vinden als ik iets maak. En als we foto's gaan nemen is ze er als de kippen bij. In de winter is dat iets minder vanzelfsprekend om buiten foto's te gaan nemen want vaak is het weer spelbreker. Toen we deze foto's gingen nemen was het vrij koud en de regenwolken kwamen in recordtempo dichterbij. Er zat wat haast bij dus, maar dat kon de pret niet bederven.En zo werd de winterkleerkast weer wat gevulder. We zullen binnenkort maar stilletjes aan overschakelen naar de lentemaaksels zeker, al moet ik zeggen dat ik me nog niet in die stemming voel :)

Patroon : Sien dress - WenSJe

You Might Also Like

7 opmerkingen:

 1. Tof exemplaar!! Moet ik ook eens op het to-do lijstje zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze staat echt super met die kleuren en dat modelletje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fabulous blog. Very well described this informative post by the author. Thanks.
  Fix your technical problem with Fixingblog. We are also providing help for Setup Norton antivirus With Norton.com/setup .If you have any problem With Router, Range Extender, Antivirus etc

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://belkin.range are giving a proper guidence how to fix your Gadgets Security.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks for helping us by providing unique things,that is somewhere helping us in our life.
  If you stuck with pogo issues.
  Fix that with pogo customer helpline.
  It just for you and your product safety.

  BeantwoordenVerwijderen