Dubbele LUX

23:53 Unknown 3 Comments


Ze zeggen wel eens double trouble maar in dit geval is het dubbele "LUX" :) Vroeger naaide ik voor 1 dame, nu is dat verdubbeld. Ik heb 2 prinsesjes om te verwennen!En de dames nemen dat vrij letterlijk mag je wel zeggen. Zij vragen, ik draai.

U kent ongetwijfeld het fenomeen van de 2 zussen die door de ouders helemaal hetzelfde worden gekleed. Ik geef toe daar voordien niet echt 100% fan van geweest te zijn. Maar wat doe je als de meisjes zelf dat vragen? Dat ze hetzelfde willen? Dan geven we toe...Vanaf nu snap ik dus het voorgaande helemaal en beloof ik niet meer vreemd te zullen opkijken :) Want voor de lach van de meisjes, daar doe ik alles voor!

De winter kondigde ineens zijn intrede aan en ik vertrok op naaiweekend. Van dé perfecte moment gesproken om uit te voeren wat me gevraagd werd.
4 dagen, 4 volle dagen kon er genaaid worden. In uiterst goed gezelschap en een prachtige locatie. Vrouwenweekend ten top! Ik nam enkele stofjes mee en ging daar wel zien wat ik zou maken. Dat er veel voor de dames zou worden genaaid stond al vast. Twinning was het sleutelwoord.

Isabel van Bel'Etoile heeft enkele leuke patronen in haar gamma die zich volledig aanpassen aan alle seizoenen. De LUX is zo eentje waar je perfect een zomerse als een winterse versie mee kan maken.Ik koos voor een tricot van Lillestof. Zo eentje waar subtiel wat glitter op hangt (girls will be girls). Gecombineerd met een zilveren glitterrek en zilveren glitterkousen van bij Veritas.

Het patroon zelf zit weer perfect in elkaar. Helder en duidelijke instructies. Altijd leuk als iets vlot naait. Dat geeft meteen zo'n boost om er meer te maken. Nu, Isabel haar patronen zijn steeds goed. Ze investeert enorm veel tijd in de pasvorm en handleiding. Top!Omdat foto's vaak alles zeggen... Happy happy happy :)

You Might Also Like

3 opmerkingen:

  1. Die foto's zijn gewoon zalig en de jurkjes ook natuurlijk. Heel benieuwd naar wat er nog van onder je machine rolde

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke twinning! En zalig om zo twee meisjes te mogen aankleden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super! Geweldig om die 2 samen te zien glunderen :-)

    BeantwoordenVerwijderen